Nutella <3

Mmmm, mmarabou nnutella :]

Är sjuk idag, så jag unnar mig nutella. Faktiskt.
Är säkerligen sjuk imorgon med, så ni får klara er så bra ni kan utan mig.
Själv ska jag sitta hemma, plugga och kolla på Robin Hood. Sådeså.

nej, jag ska nog återuppta mitt nutellasmaskande.
Ni får ursäkta.

/H.

"DET ÄR ROBIN HOOD JAG VILL HA!"

[  ] Städa lägenheten
[  ] Bli frisk
[  ] Klippa håret
[  ] Ligga med Justin Timberlake
[x] Få vredesutbrott efter att Daniel har åkt ur idol

Jag måste bara meddela att det har skett en utökning bland mina sex favoritmän, eller jaa, nu är de ju sju. Den siste medlemmen är Robin Hood. Jupp, räven i Disney, Kevin Costner - the king of thieves, Jonas Armstrong, you name it. Robin Hood is the shit och min drömman.
Drömräv?
Hmm.

image9

image10

/H.


FANSKAP.

Fredagkväll. Familjen samlad. Cola, kladdkaka. Idol, rocktema, Andreas, Marie, Amanda, DANIEL. Roxanne, fan-fucking-tastiskt. Livin on the edge, urladdning. JUBEL.
Utröstningsprogrammet. Marie sitter säkert, Andreas sitter säkert.
Amanda hänger löst :[
Daniel hänger löst..
Daniel åker ut. Daniel får minst röster. Andreas hävdar att 'folk tyckte tydligen aTt jag var bättre än Daniel'.
...
...
DANIEL ÅKTE UT?!!!!!???

VAD FAN TÄNKER NI MED ERA JÄVLA FITTOR?? JO, JAG VET SVARET PÅ DEN FRÅGAN, NI TÄNKER MED ERA ÄCKLIGA JÄVLA BLÖDIGA HELVETES-HJÄRTAN OCH RÖSTAR I TRON OM ATT DET FÅR ER ATT VERKA SÅ JÄVLIGT PUTTENUTTIGT SYMPATISKA!!!!!
MEN VÄNTA SÅ SKA JAG TALA OM EN SAK FÖR ER;
DET ÄR FÖR FAN INTE SYMPATISKT!!! DET ÄR FANSKAP!!!! FANSKAP ÄR VAD DET ÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
&%#!#¤""!¤#%#!¤#"¤½%&(##½!(/&%¤#"!½½!"#¤%(&¤%#¤"!½

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN.

Vad ska jag nu med mina globen-biljetter att göra?

/H.

Nu är det bekräftat.

Jag och pappsen rullar in till Stockholm och Råsunda ikväll för att se Sverige-Lettland. Biljetter är beställda, platserna är väl dock inte de bästa, men äsch. Jag får se Zlatan. Och Kim.
<3 <3 <3 <3 <3
Jag är tyvärr tvungen att se Anders Svensson också.
Ja, vad ska man säga. Vissa saker är ofrånkomliga.

Papps hämtar mig runt sex, så nu ska jag nog ta och komma igång med en väldigt, väldigt viktig skrivuppgift som skulle varit inlämnad för länge sedan; Min Önskelista.

/H.

Sverige-Lettland?

Klockan är 12.23 och här sitter jag i GUCs bibliotek tillsammans med mina kära vänner och är allmänt datanördig. Har nyss kikat omkring på ticnet och har upptäckt att biljetter till Lettland-matchen är tillgängliga. Jag och far min funderar att ta en rövare, åka till Råsunda och kika runt efter biljetter där. Men inget är klart ännu.

Har för övrigt haft en relativt lugn dag. Den började med samling i klassrummet och ända fram till nu har vi rollspelat tillsammans med Kattis. Min grupp spelade ett urfattigt, men yberreligöst land. Lite segt, men uthärdligt. Roligast var när vi klockan elva fick för oss att ha en bönestund som uppstannade alla aktiviteter i klassrummet. Mohaha.
Nu snart börjar matten, min favoritlektion eftersom jag alltid ligger bra till och var den enda i klassen som fick MVG på förra provet. Sådeså. SCHMACK på mig liksom.

Nu har jag rast fram till 13.20. Känns segt. Ska väl dra oss ner till cafeterian sen för att vräka i oss onyttigheter.

Hoppas iaf på att få se Lettland-matchen på Råsunda ikväll. Annars blir det med nutella framför tvn i Uppsala. Hursomhelst tror jag stenhårt på att Källström & Ibra, grabbarna mina, fixar det här. Heja heja, liksom.

/H.

En fråga.

Kan man värma fryst risgrynsgröt i mikrovågsugn?

/H.

Förresten..

..jag vill bara uppmärksamma ett sjukt bra band litegranna som jag toklyssnar på.
De är en skön kontrast till den ovana jag har fått på sistone. Ni förstår, på sista tiden har jag fått för mig att lyssna på  och tycka om de mest uttjatade topliste-r'n'b-artisterna. Alltså det är riktigt illa, det är Akon&Fergi-illa. Huvva! ><

Jag, som ska vara en slags indie-nörd har totalt hängivit mig till mainstream-r'n'b-musiken. Någon borde egentligen skjuta mig. Eller möjligen ge mig lite ny musik.

Ahja, här är det band jag pratade om i början i alla fall; The Kooks :]

The Kooks

/H.




Vad är det för jävla namn, Trehörningsjö?

Tisdag idag. Slapp gårdagen pga "sjukdom" (kunde tyvärr inte komma till skolan eftersom jag satt i en bil mellan 09.00 och 21.00, dvs hela måndagen).
Mums, pupps, Stuffe och jag påbörjade i fredags vår resa upp till Piteå/Älvsbyn (Söderfors-Älvsbyn = 100000000 mil = 10000000000000000000 timmar) och när vi nått Övik körde vi 12347 mil ut i ingenstans för att övernatta i en stuga i TREHÖRNINGSJÖ. Ett jävla ställe, det där Trehörningsjö. Det hörs ju bara på namnet. Vem vill åka till Trehörningsjö liksom? Inte jag i alla fall. Inte igen. Medan morsan körde och Stoffe satt och försökte leta efter det pyttelilla stället i en kartbok så satt farsan i baksätet och var helt säker på att vi hade korsat Norges gräns. Så jävla långt var det till Trehörningsjö.

På lördagsmorgonen fortsatte vi till Pite Havsbad där vi träffade resten av släkten på mammas sida och käkade middag och hade allmänt trevligt. Lite väl trevligt kanske. Min släkt är ganska högljudd i vanliga fall och de blir ju inte tystare efter några glas vin och en och en annan drink.
Jag och Stoffe avlägsnade oss relativt snabbt.

Men det var trevligt, det var det.

På söndagen åkte vi till Älvsbyn och umgicks lite till, sov hos mormor och åkte sedan hem till Söderfors igen. En jävla bilresa.

Nu sitter jag i alla fall här och uppdaterar mig lite överallt, håller på att tina upp lite risgrynsgröt som jag ska grisa i mig, väntar på Brothers & Sisters och ska dessutom försöka knåpa ihop en dikt. Hmmm.

Det här med dikten skulle ju vara bra mycket lättare om någon kunde skriva en till mig?
Någon?
Snälla?

/H.


Mina sex favoritmän!

Ja, jag tyckte att det var på tiden att hylla mina sex favoritmän.
De är inte de snyggaste, de schysstaste, de bästa eller de roligaste. Men de är definitivt de mest intressanta.
Ge dem en stor applåd nu då..

Daniel Karlsson
..DANIEL KARLSSON..

Reid
..DR SPENCER REID (MATTHEW GREY GUBLER).. 

Justin Timberlake
..JUSTIN TIMBERLAKE..

Alex Schulman
..ALEX SCHULMAN.. 

Zlatan Ibrahimovic
..ZLATAN IBRAHIMOVIC..

Spike
..OCH SPIKE (JAMES MARSTERS)!


Damer och herrar, det var de storheterna. Jag hoppas verkligen att ni klappade händerna. Men jaaa, det var väl det här jag jag skulle göra, så jag känner mig ganska klar med bloggen för den här timmen. Kommer kanske något mer inlägg under kvällen. Om jag orkar dvs.

/H. - Er tillgivne.

HAH.

Ingen kickar fotboll som han..

Jag har bara tre saker att säga:

ZLATAN,
ZLATAN,
ZLATAN!

/H.

Om jag var du så skulle jag säga 'helvete' nu.

Eller möjligtvis "Gaaaaaaaah!! KISS I HJÄRNAN!!!!" 

Usch, vad jag önskar att jag låg hemma i min säng i Söderfors och sov eller såg en Disney-film kanske. Jag skulle vara vart som helst förutom just här; sal 209, a-huset, GUC, Uppsala.
Vi slutar i och för sig om fyrtiofem minuter och då ska jag, Märta och Bea till Subway och käka. Sedan ska jag vandra hem, stanna på vägen för att köpa en kartong Häägen Dazs, låsa ytterdörren, ta på mej pyamas, kolla på Heroes, öppna glass-kartongen och klockan åtta ska jag se när Zlatan vinner guldbollen.
För det gör han. Vem skulle annars göra det? Vem annars bär Inter på sina axlar, lovordas av alla som betyder något inom fotboll och ligger i toppen i både Serie A-skytteligan och CL-skytteligan? 
Någon som vill sätta emot? 

Hmm. Nu är det bara fyrtio minuter kvar av lektionen. Suck.

/H.


JAG GÅR PÅ GUC.

45 minuter kvar av samhällskunskapen. Ska egentligen sitta och anteckna en massa och söka fakta om Europas länder, men äsch. Jag är inte så jävla pepp på det just nu.

Idag ska jag och Märta ut och upptäcka Uppsala. Väldigt spännande måste jag säga. Nej men seriöst, vi ska försöka hitta till Pelle Svanslös hus (?) och till Åsgränd. Sedan ska vi leta oss fram till Wayne's Coffee och käka kladdkaka.

Gaaaha, denna veckan är en riktigt slapp vecka. Våra lärare är bortresta hela veckan, så vi får en massa håltimmar och shit. I morgon t ex så börjar vi en timme senare och då ska vi träffas vid Pelle Svanslös hus (??) och sedan vara radiopublik. På torsdag har vi sovmorgon till 12.50 och på fredag hade jag tänkt att vara sjuk.

Nu måste jag nog antingen börja plugga eller vara lite social med min missanpassade klass.
Hupp!

/H.

RSS 2.0