Nejmenhej :)

Hej hej. Jaja. Julen var alldeles alldeles underbar, nyår var intressant (mest för Nicoles del dock) och skolan började som väntat om igen. En dag senare än vad jag trodde dock. ^^
       Äsch, man måste ju uppskatta de små guldkornen också. Eller iaf de små, pyttesmå, guldskimrande gråstenarna.
       Spenderade jullovet med att inte göra speciellt mycket och har spenderat den rsterande tiden med att fika, läsa och se Twilight på bio. Tre gånger.
       Herregud, vad den människan är snygg. Jag menar, när två av ens lärare hänger över ens axel för att studera hans vackra ansikte på min datorskärm, så förstår man att det är illa. På tal om Twilight, böckerna är ju helt fan-fucking-tastiska. I lördags började jag läsa ettan - den var klar klockan två på natten samma dag. Dagen efter åkte jag och köpte tvåan, kring tre-snåret kanske, och klockan tre på natten samma dag var också den utläst. Idag köpte jag trean, vilken jag dock inte börjat läsa ännu. Men imorrn, då jävlar.
       Imorrn förresten, så beger jag mig till de norrländska skogarna - Ockelbo. Emma, my dear old friend, bjöd random nog in mig för att catcha upp litegranna. Ska bli trvligt. Och intressant.
       Ahja, är ledig imorrn. Ska chilla vidare nu. Vi höres.
       Tjao.

/H.


RSS 2.0