Midsommarstrul (yep, i DEN bemärkelsen)

Jadu, haha. Då var sommaren igång.
Ahja, jag har nu två val; antingen berättar jag allt som hände igår, eller så låtsas jag att jag var så packad att jag inte kommer ihåg ett skit.

Hmm..

Nej, helt tomt.

/H.

Cesc - A pronouncing problem.

Okej, jag ändrar mej. Jag bryr mej. Spanien vinner EM. För de har Cesc Fabregas. Och han är jag kär i.



Så.

/H.

Midsommarstrul (inte i den bemärkelsen)

Tja.
Jag är vidrigt dålig på att ägna mej åt min kära blogg. Jag ska inte säga att jag ska ändra mej, för det kommer jag inte att göra. Men, jaah, det vidrigt iaf.

Har en relativt jobbig dag framför mej. Midsommar imorgon, och har det lite kärvt med folk att umgås med och ställen att vara på. Jag är iofs ensam hemma, men så fort jag ens tänkte tanken så ringde min mor för att försäkra sig om jag inte drar med folk hem på midsommar. Och så säger de att man inte kan läsa tankar. Pffft.

Ja, jag har ju min Fiis och min Sprit, så det kanske fixar sig ändå. Hennes dumme bror har ju uteslutit oss från han och hans kompisars lilla "gathering", så vi får stappla oss ensamma fram i midsommarnatten. '
      Och Adam har tydligen gått under jord, eller möjligen blivit kidnappad av dvärgar. Han är i vilket fall onåbar. Bleeeeh.

Även fast denna dag har varit smått strulig, så har det funnits ljuspunkter. Jag och min Fiis var en sväng till Uppsala (åh, så coolt, Simon) och fixade hennes telefon (^^). Vi hittade en massa gatunamn som vi kunde skratta åt. "Barkspadevägen" och "Bäverns Gränd". Hahaha.
      Jag vet, jag är fem år.
      När jag kom hem lite senare, sprang jag på Simon, Dennis och Steffy på samma gång. Det var trevligt. Steffy var tvungen att dra och pojkarna skrämdes mest och pratade om att sätta på varandras mödrar/systrar.
      Disturbing.

Har även kollat på Portugal - Tyskland. Suck. Jag är såååå less på Ballack. Han är ful, dum och har jobbigt hår. Fast egentligen bryr jag mej inte. Fotboll är så jävla jobbigt. Att kolla på den, alltså. Jo, jag är seriös. Att hålla på ett förlorande lag i en fotbollsmatch är något av det jobbigaste som finns. Både fysiskt, eftersom man vankar av och an framför tvn och springer med jämna mellanrum in i garderoben och hyperventilerar. Och mentalt förstås, eftersom man blir så jävla besviken.
      Dock inte så besviken att man behöver ha en utförlig artikel i Sportbladet om hur man hanterar sorgen/besvikelsen. 

Jag löste besvikelsen på ett utomordentligt sätt i varje fall. Jag läste ut Jane Eyre. Skum men jävligt bra bok.

Oj, jävlar. Nu har jag skrivit alldeles för långt. Vad jobbigt. Ahja. Om inte dvärgarna ger sig snart, så går jag nog och lägger mej. Önska mej lycka till imorgon, då det är dags att leta kompisar.
      Godnatt och glad midsommar om sju minuter.

/H.





MVG OCH EM

Jag har två nyheter:

1. GISSA VEM SOM FICK MVG I MATTE?!
Jajelimensan, den gode Lars såg bort från mina katastrofala reslutat på nationella och fokuserade mest på mina (4 av 5) MVG-prov, samt att jag jobbat igenom HELA avsnitten (se & lär, Grötis) relativt snabbt. Såå, SCHMACK på Lars och SCHMACK PÅ MIG för att jag är så jävla intelligent!

2. EM HAR BÖRJAT
Jag är stekhet, har ont i halsen och svettas som en tok. Det kan bero på det löjligt varma vädret, ELLER så kan det bero på ATT JAG HAR EM-FEEBEEEEEER!!!!!!!!!!!!

(Fuck me, I'm uncredibly corny.)

/H.


RSS 2.0