Hannah firar fredag.

Herrejävlar, vad jag har fått saker gjorda idag. Har städat och dammsugit hela rummet, tvättat mer än halva min garderob och cyklat fram och tillbaka till Shell. Jag är bäst.
          Och så verkar det som att min hörsel blir mer och mer obefintlig. Tydligen rasade en glaslampa ner från en hög hylla i mitt rum i natt - och jag vaknade inte. Den gick alltså i tusentals jävla bitar, min icke då. Märkte det först precis när jag skulle gå till bussen imorse. Illa.

Igår hittade jag ännu ett Idol-fynd förresten. Rasmus Ingdahl från förra året. Skitmysig kille med sjukt jävla bra röst. En av mina absoluta favoriter.



Yep. Såäreserru. Idag slutade jag kring elva-tolv någon gång, så har redan haft helg i fem timmar typ. Nu ska jag fortsätta med det - film, brownie och massa annat roligt. Imorrn blire ut-o-äta/dricka med Vicky och Stina.

/H.

Smärtfri veckostart.

De två senaste dagarna har flytit fram utan några som helst problem. Jävligt snabbt och smärtfritt. Om det bara fortsätter så här kanske jag slutligen får ta studenten ändå. Jo, jag har ju en teori om att tiden står stilla - med tanke på att vi endast gått i skolan i tre och en halv vecka medan det känns som att det har gått minst två månader - och att vi aldrig kommer att ta studenten (liksom Stina aldrig kommer att få ha sex med Gabbe - två universala sanningar). Men, som sagt, nu börjar det se lovande ut.

Just det, i helgen var jag först på vin- och chipskväll med Veronica och Nicole hos den förstnämnde. Det var skitmysigt och Veronica blev packad. Dagen därpå var det Kulturnatt och jag och Stina gjordedet vi gör bäst - allt och inget. Vi sprang femton varv runt stan på jakt efter något gratis och spännande, men hittade inte mycket. Till slut stötte vi på en massa fulla människor som var riktigt fulla och gjorde saker som endast fulla människor gör, vilket var sjukt kul att titta på, som spiknykter.
          Har en massa bilder som jag ska ladda upp snart (SNART, STINA!).

Igår satt jag hemma hela eftermiddagen och slökollade på första säsongen av Private Practice. Idag satt jag på Waynes med Stina i närmare fyra timmar innan jag åkte hem för att äta amerikanska pannkakor, se Idol, titta på första Gossip Girl-avsnittet för säsongen (chuckchuckchuckchuckchuck) och slutligen sova. Och just det, på tal om Idol - den här killen, Calle, var sjukt bra i Malmö förra veckan, och den här duden var inte heller speciellt dålig, tidigare idag. Have a look.



Idag spelades för övrigt de första gruppmatcherna i Champions League. Inga överraskningar - United, Milan, Real och Chelsea vann sina matcher. Imorrn är det Inter-Barca och Liverpool-Debrecen. Och skolfotografering.
          Jag vet inte vilket jag längtar till mest.

Nu ska jag försöka få lite svenska gjord och sedan blire el bed. Vad fan heter säng på spanska, nu igen? Duermo är typ 'jag sover'? Sueño är typ 'jag drömmer'? Men vad är säng? Kommer fan inte ihåg. Irriterande. Ahja, sova - jag - nu. Bye.

/H.

Jag tror min dator håller på att kacka ihop..

Eller så tycker han bara inte om att stå påslagen i flera timmar i rad. Han, liksom jag, värdesätter de lugna stunderna i livet. Ja, jag vet att jag pratat om min dator som en hon tidigare, men jag känner att idag är hon en han. Han heter..Ruben.
          Men det var ju inte min dator jag skulle skriva om, utan om Idol som har gått igång i full rulle. Har vart endel schyssta gitarrkillar hittills. Niklas Hocker igår till exempel. Sen kom ju en gammal favorit i repris tillbaka idag. Helvete, Robin Bengtsson må vara en av de fånigaste killarna någonsin, men han har en överjävlig röst. Så jävla bra. Herregerrard (provar ut olika substitut för den där långhårige sagomannen som jag inte tror på).



Ah.
          För övrigt så tycker jag att Sverige SÖG igår. Man vinner inte mot Malta med nöd och näppe och hjälp av ett självmål. Inte i min bok. Tror fortfarande inte på VM. Torsk mot danskarna, oavgjort mot Albanien. Och mer förtjänar de fan inte när de spelar så förjävligt uselt. Har man svårt att vinna mot Malta så har man inget i ett VM att göra.
          Speciellt inte om man jämför med de två bästa lagen i världen just nu - Spanien och England. De båda vann sina kvalmatcher och därmed en säkrad plats till Sydafrika. För det senare laget gjorde my man, Stevie Gerrard två mål. That-a-boy!

Imorrn blire vin och film med Nicole och Veronika. På lördag blire kulturnatt och vims med Stina. Lär bli grreat. Nu ska jag ta en snabbdusch (har jag tränat? OM jag har tränat) och sen blire sängen då min morgon börjar kring halv sju imorgon. Så, godnatt.

/H.

Alltså, jag älskar idol.

Men jag ogillar att de ändrat inledningssnutten med idolmusiken. Jag är inte emot förändringar, men jag anser faktiskt att idol och julafton är två saker som bör ske traditionsenligt. Där ska man inte vara innovativ och grejsa till det.
          Men ahja, tillbaka till varför jag älskar idol. För därfår man se så jävla sköna människor, som den här snubben, Jon. Killen har både attityden och pipan.



Skön var ordet. Nu ska jag dra mig. Ska försöka att inte utveckla dödlig baconfeber, så behöver sömn. Men vi ses. Tja.

/H.

Catching up.

Jo, jag har ju varit lite dålig på att skriva här på slutet. När det inte gällt fotboll iaf. Men då tänkte ju jag att skulle kunna fylla i de största luckorna nu. 



Lucka 1. Förra helgen gick "Steffys överambitiösa fest" av stapeln. Trots endel missöden som Jennifers blödande fot och Steffys spräckta klänning och en period där alla kring matbordet satt och råbölade så var det jävligt kul. Mängder av mat och massa mer mängder av alkohol - helt gratis. Steffy - du är indeed en pärla, love you.
          Limousine åkte vi också. Som vanlig arbetarklassunge tyckte jag att det var skitcoolt. Sedan var jag och Emma ute på taxiäventyr mitt i natten också. Kul som fan.



Lucka 2. I fredags stressade jag och Stina in till Stockholm och sedan till Grönan för att se Håkan Hellström. Vi hade skitkul på vårt egendomliga sätt. Stina gömde t ex vodka i behån och fick jättebazongas - det var kul, vi skrattade. Stina blev också pokad av en armbåge i fejset, vilket såg jättekul ut, så jag började skratta och hon började skratta och hon hade precis tagit en stor klunk grogg så hon spottar ut allting rakt i mitt ansikte (och på några småglin som iiiuuu'ar henne) - det var jättejättekul, vi garvade som fan. Sedan fick jag en bruds jävla hästsvans i min grogg - det var kul, vi skrattade.
          Sen började Håkan och han var bra, som alltid. Sedan failade vi på så många olika sätt, så jag orkar inte berätta dem alla. Men det var kul och vi skrattade.

Idag skulle jag ha varit i skolan, men jag kände dödsångest och sket i det. Imorgon blir det dock skoleliskola. Vågar fan inte miss Kattis lektioner längre.
          Ahja, nästa helg är det kulturnatten och vi får hoppas att något kul dyker upp, så jag kan hålla i min rad av händelsefulla helger.

Nu ska jag återgå till att blippa omkring. Vi ses, hörs och..ses. Hej.

/H.



"I love you, ich liebe dich.."

Ja, vad ska man säga. Killen kirrar biffen. Igen.



Själv hade jag totalt gett upp, satt och spelade tetris medan pappa låg på golvet och svor. Och så helt plötsligt går kommentatorerna helt bananas och så är det tydligen mål. Av Zlatan. I sista sekunden. Literally. Coolt.
          Spanien har också de vunnit ikväll, 5-0 mot Belgien, och England vann sin vänskapsmatch mot Slovakien med 2-1. Då fattas det bara att Argentina vinner mot Brasilien i natt för att min fotbollskväll ska bli komplett.

Ahja, har annat för mig, vi ses.

/H.



YES!



Fy helvete, vad skönt. Mål i ligadebuten för Ibracadabra.



Och Pool vann med 3-2 (i lördags) efter ett räddande mål av Captain Fantastic. Igen. Såklart.

Återkommer med mina aktiviteter i helgen. Först sova.

/H.


RSS 2.0