Såga Ballon d'Or i två delar.




Jaha. Var det tänkt att man skulle gå och lägga sig och sova nu? Okej, visst. Ska bara ta ett par, sådär, femton glädjevarv runt Ulleråker.

/H.

All work and no play makes Hannah a dull girl.

Håller på att prova mittbena. Inga anmärkningar so far.

Åh, vad jag behöver få vara spontan och care-free. Jag känner att jag verkligen behöver det för mitt välbefinnande. Lite nya miljöer och människor också gärna. Allt på en gång, hela tiden. Jag skulle må bra av lite kaos helt enkelt.
          Kan kanske skrapa ihop lite kaos i helgen, då både Vicky och Susanna har lämnat sina respektive bakom sig och är i stort behov av att fylla de där tomma hålen med alkohol. Tequila, i synnerhet.

Well, back to work. Och lite, lite Johan Glans.



/H.

Jag tror att november är döden i form av en månad.

Rålugn och osocial helg. Känns både skönt och oerhört deprimerande.

Har dock fått upp en hel del skit på väggen. Affischer, foton och massa småskit. Funderar på att täcka hela - HELA - väggen. Får la se. Iaf, på min vägg sitter nu bland annat Zlatan, The Strokes, Sookie, The Magnetic Fields, E-type, Anakin Skywalker OCH Darth Vader och Steffy.

Tog för övrigt en titt i mitt kylskåp nyligen - en underbar blandning, må jag säga. Avslagen cola, remouladsås, svartvinbärslättdryck, Dolmio-sås, ketchup, öl, chokladkalender, iste, sweet chili-sås, tzatsiki, en gin-drink, vispgrädde, hostmedicin och mörk choklad. Behöver man mer?

Fotboll idag. Liverpool: 3-0. Barcelona: 8-0. Milan (Zlatan): 1-0. Couldn't be better.

Weise åkte från Idol igår. Blir alltså otroligt trist att fortsätta följa programmet. Dels för att han stod för två tredjedelar av personligheten i programmet. Dels för att alla älskar en bromance och utan Weise blir det bara en småmesig gute kvar.

Jag har hittat en ny gråtlåt. En gråtlåt är en låt som man lyssnar på utav endast en anledning: man vill gråta lite. Kanske har du haft en dålig dag, kanske har du haft fyra förjävliga månader förpestade av död och saknad, kanske har du bara insett att "fan, det är november". Det spelar ingen roll. Lyssna. Gråt. Njut. Skäms lite. Sänk ljudet och gråt lite till.

Såg förresten Harry P i torsdags också. Underbart. Råkåt på nästa filmen. Otippat, men fullständigt briljant låtval i filmen, i Nick Cave's O'children.



Äh. Sov gott, folk. Tjing.

/H.

ÅHFY.

It's been a couple of busy days. Eller inte. Jobbat på i lam takt och försökt ha ett socialt liv på sidan om. I fredags hängde jag, Susanna och Vicky hemma hos mig för att äta massa skit och se på flummig fransk nakenfilm. Susannas val. Nuff said.

I lördags blev det spontanutgång med Sandra och Emelie på Saluhallen. Vid ett tillfälle tappade vi bort Emelie, men vi verkade hitta ALLA andra människor. Geeez, världen är liten.
          Sedan bar färden iväg till...Skägginge? HAHA. Ingen jävla aning. Jag hamnar då alltid på de mest otippade ställena. Där sov vi iaf och Sandra hade sönder sin telefon och tappade bort sitt kort. Jackpot!
          Ahja, jag hade kul iaf.

Imorgon blir det massdejt på Bullit. Vickys jävla påfund. I'm flyin' solo, though. Eller ja, jag ska visst vara flata med Nicole i någon timme innan hennes respektive anländer. Mys.

Hade jag något mer att säga? Ja, det var bara det ATT JAG SKA SE HARRY POTTER PÅ TORSDAG, SUCKERS!



/H.


Jag tror jag börjar bli sjuk. Igen.

Guääh. Mår illa. Vet inte riktigt varför. Tror fan det beror på yoghurten imorse. För mycket smak för tidigt på morgonen. Åhfyfan.

Liverpool fick en poäng igår. Man får liksom vara nöjd med det man får, när det gäller dem. Så, jippie.

Annars var det detta som gällde:



Idag beger jag mig mot Uppsala igen. Mycket jävla farande hit och dit de senaste, typ, tre veckorna. Vilket påminner mig om att jag måste köpa nytt busskort. Fan, vad pengar det går åt. Är livrädd för att kolla mitt kontoutdrag. Tänk om jag har spenderat femtusen kronor på två veckor? Jag menar, jag bor hemma och jobbar i veckorna - jag s k a inte kunna göra av med så mycket pengar.

Ahja. Nu måste jag försöka jobba lite.

/H.


"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that."

- Bill Shankly

Palestina - Nordkorea idag klockan 12.00. EN FRÅGA, bara - var hade de tänkt att spela matchen? I Schweiz?

Tänk er Israel - Palestina. Världens livsfarligaste fotbollsmatch. Den skulle dock antagligen aldrig kunna spelas då båda nationerna vägrar erkänna varandra som faktiska (öhm?) länder och därmed, rimligtvis, varandras landslag.

Nu läste jag att Palestina spelar sina hemmamatchen i Qatar och tränar i Egypten. Well, well. Då var det utrett.

/H.


Doin' my sexy dance.




Åh, jag bara älskar Duckie. Och Otis. Tillsammans.

/H.

44 dagar till Julafton.

Åh, nu börjar julstämningen infinna sig. Åt helvete med alla de pretentiösa jävlar som hävdar att julen inte får visa sig innan första advent - julen ligger i luften!
          Östhammar (tillsammans med resten av landet) har haft snöstorm under dagen-kvällen-natten. Vilket resulterade i strömavbrott. Precis när jag var i den bästa delen av boken jag läste. Vilket antklimax, tänkte jag, och gick och hämtade nio värmeljus i en ugnsfast form och en ficklampa. Sådärja.

I lördags var jag i Söderfors/Tierp/Gävle och blev ohyggligt full. Spenderade ohyggligt mycket pengar i vanlig ordning. Kul att träffa folk dock.

Och sedan kom Söndagen. Med stort S. Världens vackraste söndag. Jag kommer alltid att minnas Söndagen 7 November. Dagen då Malmö FF vann SM-guld och trykte upp pokalen i röven på Jimmy Åkesson. Dagen då det omöjliga blev möjligt och Liverpool, mot alla odds, slog Chelsea med 2-0.
          Liverpool vann, Milan vann, Malmö vann, Barcelona vann. Jag är inte van vid sådan lycka. Fyfan. Fotboll är bäst.

/H.


I wanna know your name-name-name-name-name-name-name-name-name-name-name.

Åh. Nämen hej. Vad är det för day iday? It's go-at-and-get-pissed-day, ey? Yey.

Klockan är på tok för lite för kreativt skrivande kan jag tycka. Ändå sitter jag här. 

Igår var jag bakfull. I förrgår var jag och Susanna på fjortisdisco på Birger. Därav bakfyllan igår. Kände att jag hade kunnat låta bli att skräna om min lön tidigare på dagen, för efter det blev alla andra mystiskt nog jävligt fattiga. Vi hade dock råkul. Susanna tyckte att det var för lite alkoholhalt i hennes jordgubbsvin. Självklart skulle det visa sig att det räckte ganska bra ändå.
          Sedan räknade hon danspartners. Dansade med ryggen mot en kille, höll upp händera för att visa vilken han var i ordningen och blinkade lite snyggt åt mig. Diskret och fint.




Det var party all night long, so to speak. Så blir det också ikväll, får man hoppas. Gävle med nybliven singel-Åsa och Fia. Kan bli precis hur som helst. Ska bli spännande att se.

På tal om inget, Liverpool-Napoli, 3-1. (75') Gerrard. (88') Gerrard. (89') Gerrard. Bloody brilliant.

N sa jag försöka jobba lite. Vi hörs.

/H.

Went a bit nuts.

Ja, vad ska man säga. Man skulle definitvt tagit en snabbis till Köpenhamn igår. Rågrym stämning på Parken och jävligt kul match. Synd för Xavi dock.
          Tottenham vann mot ett Rafa-modifierat Inter, vilket känns jävligt najs. Jag har någon slags hatkärlek till både Rafa och Inter. Och Tottenham för den delen. Och deras Rafa. Så jag vet inte. Kanske inte känns jävligt najs ändå. Jag vet inte. Känner mig lite kluven..

I alla fall. Efter matcherna igår Satt jag och kollade på lite bilder och blev lite galen. Så, eh..hehe..








Såatteh..he-he.

/H.


OHMYGODOHMYGODOHMYGODOHMYGOD

Klicka. Titta. Njut.

Robyn är med i Gossip Girl. Måste vara ett tecken på framgång, huh? Alltså inte bara låten. Hela hon, med blond frisyr och allt. Råcoolt.

Nej, nu ska jag försöka gå ner i varv och se på Köpenhamn - Barca. Heja Xavi.

/H.


November dag 1.

Sitter på jobbet och längtar till helgen.
Vadå, är det bara måndag? Var det nyss helg?
Det märkte jag inte.
Fan, vad korta helgerna är numera.

De var väldigt långa i juli, kommer jag ihåg. För långa i slutet av augusti. Nu, när vi befinner oss i novemberhelvetet, då är helgerna kortare än någonsin. Äckliga månad. November borde slängas ut ur almenackan tillsammans med alla måndagar och torsdagar.

För att då överleva november månad och inte bara vittra bort, så måste man hålla sig sysselsatt och det hade jag tänkt göra. Onsdag - party med Susanna och Uppsalas alla 92:or på BJ. Fredag - rocka Söderfors med Åsa. Lördag - Halloweenfest med Emma i Gävle.

Har för övrigt köpt en hatt och en jacka på monki. Helt fucking-tastiskt snyggt.

Nu ska jag intervjua en snubbe som kan myyyyyyyycket om kärnbränsleavfall. Seeya, baj.

/H.


RSS 2.0