Det vackraste som finns.

Ingen badboll. Ett drömmål. Tre - noll totalt. Fucking fanastiskt.



/H.

A day that ends with an 'y'.

Söndag förmiddag. Eller kallas det eftermiddag 14.52? Om exakt två veckor kommer jag att sitta och ha ångest över att nästa dag vara tvungen att bege mig tillbaka till det ställe jag föraktar mest av alla ställen. Hell on earth. GUC.
          Men fram tills dess har jag bestämt mig för att förtränga detta faktum, och leva i nuet. Vara spontan och aktiv. Och ledig. Med start imorgon, eftersom det tar på krafterna och jag måste vila upp mig först.
          Har satt ett litet mål för mig själv. Den nionde april kommer mina kära vänner tillbaka från Israel efter två månader av non-stop action. Själv har jag, som bekant, förlagt mitt liv under en hög av Jonas Brothers-youubeklipp under de senaste sex veckorna. Så mitt mål är att jag ska ha något, av tyngd, att berätta när de kommer hem. Patetiskt? Kanske, men kul. Uppnåbart? Med lite vilja och lite vin kommer man långt.

Jaaa, vad har jag mer att berätta? Har total musiktorka. Mest på grund av lättja. Så har för tillfället S.O.S med Jonas Brothers på hjärnan. Jag vet, skämmes.
          Har sett alla säsongerna av Skins nu också. Inte speciellt oväntat nog är Cook min boo. Tillsammans med Sid och Cassie, of course. Där har vi en serie där de fattat what it's all about. Sex, droger och psykopater.



Idag blir det, som sagt, lugnt. Liverpool spelar om två timmar. Resten av dagen spenderar jag här, på mitt golv, doing nothing really. See ya.

/H.

Jag har en låt på hjärnan..




Förlåt. Men vissa saker kan man inte hjälpa.
Stina, kom hem och hjälp mig ur disneyträsket. Worse than drugs, ffs. Jag skulle ju skämmas mindre för en lina koks om dagen.. Typ.

/H.

Disney Channel <3

Jag har exakt ett nöje i livet just nu - disney channel. Detta har fått konsekvenser. Numera heter mina favorit(pojkar)män Nick och Joe. Jag skrattar åt skämten (?) i Hannah Montana. Jag nynnar på låtarna från Camp Rock. Jag har fått min far att kolla på Zack & Cody.
          Jag sitter och ser på Sonny With A Chance och väntar på att Sonny och Chad ska få till det. Sedan kommer jag på att det är disney, och man har inte sex i disneys värld. Man pratar dock med döda ting och blir till sjöjungfrur när någon sprutar vatten på en.

Zac Efron är förresten satans snygg. Och han lyssnar på Joy Division. Alltid något.



Kill me now.

/H.

Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh.

Jag mår piss. Bakisskakis och frossa. Söndagsångest och nån slags bakisdepression som jag inte känner igen sedan tidigare. Märkliga känslor av tomhet. I guess that's what alcohol does to you. Du dricker för att fylla hål du inte har. Sedan fräter alkoholen hål i dig, så när du nyktrar till så känns du inte hel.
          Eller något. Vad vet jag.

Bleeeeeeeeeeeeeeh. Det blev vin i fredags och vin igår. Uppsala i fredags och Gävle igår. Strul i fredags och strul igår. Olika sorters strul dock. Kul vare iaf. Rätt värt också, trots allt som följer med en bakfylla.

Nu är det en vecka praktik igen. Sen kör vi. Igen.

/H.


RSS 2.0