Man borde dra tillbaka min responsible adult-licens.


Herrejesus. Trodde jag hade slarvat bort flygbiljetterna till Valencia. På mejlen. Slarvat bort dem på mejlen alltså.

Det här med ansvar och organisation och struktur, det är bara trista ord i mitt huvud. Jag satt på fikarasten idag på jobbet och berättade om allt jag slarvat bort de senaste fyra åren - en plånbok, en kamera, ett par nycklar, TRE telefoner och två halsdukar (de senare dock på bara ett par månader). Jag borde inte få ta hand om mig själv. Jag borde ha en personlig assistent som ser till att jag klär på mig innan jag går hemifrån om morgnarna.

Annars då? Sitter i stugan och tittar på ett Criminal Minds-avsnitt jag säkert sett tolv gånger. Himla trist och enformigt.

Ska kanske kolla på X-men 3: The last stand som jag har på ett usb-minne i väskan. Jajemen, I've gone super-duper-marvel-nörd. Har sett de två första filmerna. Tvåan är bäst hittills. Vill himla gärna också se First class med min älskade James McAvoy som går på bio för tillfället. Ska bara se trean och Wolverine först.

HUM HUM.

Justeja, satt och såg Nittileaks igår. Fantastiskt roligt program. Alex Schulman som gäst, vilket resulterade i Schulman, Hammar och Wikingsson i samma soffa.

Fick jag välja en soffa i hela världen att sitta i...
Älskade, älskade Fredrik Wikingsson. Spattig och intensiv o-och entusiastisk och alldeles, alldeles underbar.

Nej, men nuså. Måste springa och spotta ut mitt tuggummi innan jag får tuggkramp i käkarna. Sedan ska jag, som sagt, kanske kolla på lite X-men. Sedan blir de sova. Så, godnatt.

/H.

RSS 2.0