Lyssna, för i helvete.

Jeeez, har hittat underbaraste låten. Hjärtskärande vacker. Anthony and the Johnsons "River of sorrow". Helt fucking-tastiskt.



Genialiskt. Superlativ, superlativ, superlativ.

/H.

Älska skolan.

Seg jävla dag. Naturkunskap, interkulturell kommunikation och textkommunikation. Huff. Imorrn blire mediekommunikation och svenska. Ska ha läst lite ur en bok och läst ut en annan. Gissa om gjort något av detta.
          Nope.
          Ligger redan efter. Grrrreat.

Dessutom har jag inga pengar som jag måste spendera på ambitiös festklädsel m.m. Kan komma att inte gå så bra, men det problemet tar vi itu med när vi kommer till det.
         Just nu lyssnar jag på Adam och försöker få fram lite recensioner om svenskaboken som vi ska ha läst ut. Kommer att gå åt helvete imorrn, men även detta problem får vi ta itu med när vi kommer till det.
         Min nya livsfilosofi. Skit i allt tills det kommer och flåsar dig i nacken. Skitbra.

/H.

Det finns bra filmer och så finns det bra filmer.

Jag är fortfarande upprörd. Men let me tell you, Slumdog Millionarie var värd varenda Oscar, om inte fler. Herrejesus, vilken underbar film.



Helt bananas alltså..

/H.


Helvetes jävla fitthora.

Andra förlusten på tre matcher. Helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, helvete, HELVETES JÄVLA HELVETE!

Vart var Steven fucking Gerrard idag? Hade han tagit ledigt? Dragit till varmare trakter? Seglat mot solnedgången? Flytt från polisen? Flyttat till Manchester? Rent av dött?
          Nej justja, han var ju på plan. Det var ju han som gjorde en helvetes jävla vansinnestackling som orsakade straffen där på slutet, där ja. Just det.

Just nu är jag så arg så att jag bara vill skrika, men klockan är elva så inte fan kan jag det heller. Nog har jag dunkat in huvudet i dörren ett par ggr, men jag har jävla mycket mer ilska än så inom mig.
          Därför har jag bestämt att se på "Slumdog" nu och skita i skolan imorgonbitti. Det straffar bara mig, men det skiter jag så in i helvete i, så att det är inte sant.

Jag älskar fortfarande mitt Pool, men helvetejävla dåliga de var idag. Helvete. Helvete, helvete, helvete.

Ahja, vi hörs. Hej.

/H.

Lite småkär sådär.

I Zlatan som gjorde officiell tävlingsmatch-debut för Barca igår. Stod för en hel del läckerbitar och en assist.
          I Adam Lambert som har en onaturligt jävla bra röst. Kan man vara dopad i sång? Måste så vara. Hör bara på när han sjunger "A change is gonna come".



Idag hade vi för övrigt religion och drama för första gången. Det var intressant. Jag tror att jag gjorde det ganska klart för alla andra att jag inte är speciellt troende. När det gäller vadsomhelst egentligen. Inte gud eller ödet eller spöken eller tur eller ens kärlek. Iaf inte den sortens kärlek som varar i all världens evighet.
          Ahja, idag har jag änteliiigen inhandlat "Slumdog millionaire", så ska försöka se den idag eller möjligtvis imorgon. Det är ju Liverpool - Villa ikväll, så får se vad jag hinner med.
          Nu ska jag vältra mig i lite mer Adam Lambert. Myspys.

/H.

Tiden går fort när man är ett psykfall.

Jeeez, vad helgen gick fort. Har chillat med Stina och Vicky, käkat onyttigt och reastablished att jag har grova sociala/känslomässiga handikapp. Alltid lika trevligt att påminnas om anledningarna till varför jag är såååå singel.
          Oh well, idag har jag bara suttit inne i mitt äckliga lilla rum, fyllt av äckliga stora jävla nattfjärilar. Fyfan, kunde inte gå och lägga mig förns runt två, då jag äntligen hade lyckats döda de båda äckliga små liven.
          Nu snart, runt halv tio, börjar Barca - Bilbao - Zlatans första tävlingsmatch - och den ska jag banne mig se! Så tänkte bara titta in för att säga det och lägga upp en låt som är häpnadsväckande vacker.
          Patty Grittin, my ladies and gentlemen.



Well, godnatt. Måste dra. Matchen börjar utan mig.

/H.

18

Herregud, vad man tappar ord när man är bakis. Kan fan inte skriva. Eller prata. Men när fan har jag kunnat det egentligen?

Ja, då var man vuxen då. Firade med Stinis och Vicky igår. Det var jävligt kul fram tills att jag blev så packad att jag inte kunde gå och blev hemskickad i taxi. Fail, Hannah. Fail.
          Har idag blivit firad av Nicole som gav mig en spejsad skylt, med folie och allt, och senare på dagen av mor och far och bror. Av dem fick jag en resa till Barcelona och biljetter till Barca - Sevilla den 17 januari. Det är inte fy skam direkt.

Tidigare idag gick jag på stan med Nicole och så kom jag plötsligt på att jag inte hunnit kolla hur det gick för Liverpool igår, så jag köpte ett aftonblad. När jag såg de underbara siffrorna - Pool-Stoke 4-0 & Burnley-United 1-0 - så tror jag att jag skrämde livet ur människorna som gick förbi med min lilla segerdans och mitt lilla segerskrik.
          Herrejävlar så helvetes jävla skönt. Och kolla bara på detta. Little Stevie Wonder.



Nu blire nog sova och sånt där. Känner mig rätt sliten. Skola imorrn.
          Fyfan..

/H.

Om man nu ska hitta ngt positivt med skolan det här året..

..så lär det vara mitt schema. Det är fan inte illa i år. Det är nästan för bra för att vara sant, faktiskt. Iofs så har jag inga i-val i år, men iaf. Kolla här bara.



Börjar kring 10.25 tre dagar i veckan och slutar kring två varje dag utom tisdagar. Wiiiie.

/H.

London - good. Skola - bad.

Två satans pissiga dagar kvar på mitt livs sista sommarlov. Det är nästan så att jag vill gråta upp en stor jävla pöl, sedan lägga mig i den och drunkna.
          Mitt humör faller i takt med att sommarlovet blir kortare och inte fan blev det bättre av att Liverpool förlorade sin premiärmatch igår mot Tottenham, medan Chelsea, Arsenal, City och United vann sina. 
          Ingen bra början direkt, men man vet ju aldrig med Pool - Rafa works in misterious ways. Det kanske var en avledningsmanöver för de andra lagen, så de räknar bort oss som konkurrenter för ligatiteln och så BOOOM så slår vi oss in och vinner från underläge!

Kom hem från London i fredags iaf. Min favoritstad levde upp till förväntningarna även den här gången. Jag och mor var riktiga turister i tre hela dagar. Tappade bort oss själva bland folkmassorna på Oxford Street och spenderade på tok för mycket pengar (enligt mor - Hannah tyckte däremot tvärtom). På onsdagskvällen gick vi på Queen-musikalen - som var riktigt bra och därmed hade jag "Bohemian Rhapsody" på hjärnan resterande dagar. Mamaa, just killed a man..
          På torsdagen köpte vi biljetter till turistbussarna som håller i 24 timmar. Skojar inte när jag säger att vi utnyttjade åtminstone 16 av de 24 timmarna. Vi åkte den där rutten så många gånger att jag kan gå den fram och tillbaka utan att komma vilse.
          Ahja, hade jättekul med mor, London var fantastiskt och I can't wait to go there again.



/H.


Goodbye to you, my trusted friend.

Jaha. Då ser man inte röken av världens sötaste Susanna på ett drygt halvår. Henne kommer vi att sakna. Mycket.



Snyft.

Kan inte deppa ihop än, dock. Ska ju till världens bästa land och världens bästa stad imorgon. 15.00 går planet från Västerås. I'm totally up for som Londoning. Har nördat omkring och pluggat kartor hela kvällen. Så, nu jävlar kan jag London.
          För övrigt så fick jag ett intressant samtal från min far när jag var på stan med Nicole och Susanna - snyft. Han började diskutera resor till Barcelona och biljetter till Camp Nou och Xavi och Messi och Zlatan och Iniesta och Henry och Valdes och Puyol och Dani Alves..ja, ni kanske fattar poängen? Och sen är han så dum att han frågar mig vad jag helst vill ha - ett Wii eller en biljett till Barca.
          Dum, dum, dum fråga.

Ahja, nu ska jag fortsätta mitt lilla Hannah Montana-maraton samtidigt som jag antecknar London-måsten i mitt nyinköpta High School Musical-block. Snacka om Stina kommer bli avundsjuk när jag hon får se det i skolan.
          Well, nighty-night.

/H.

Humor.

Måste bara få visa detta. Några snubbar har gjort parodier på en scen ur High School Musical 3 och trailern av New Moon. Vissa grejer är hilarious, alltså. Ett tips är iofs att se de riktiga klippen först.



Det här är parodin på en viss scen ur HSM3, där Zack fjantar runt och sjunger en låt som heter Scream.



Och detta är parodin på New Moon-trailern. När Edward står bakom stolpen/trädet/whatever - hilarious.

Ahja, nu tänkte jag dra mig tillbaka och se på Transformers och äta choklad. Sådeså. Godnatt.

/H.

Fredag, lördag, söndag.

I'm back. Har iofs vart hemma sen i fredags, men ahja. Småland/Skåne var schysst och jag ser återigen ut som en kräfta i fejset. I'm fucking bringin' sexy back. 
          I fredags drog jag, Susanna och Vicky till Vickys syrra på kräftskiva. Hattar och hela köret. Fick leka nykteristmorsa medan flickorna drog i sig varsin vinflarra. Ingen skada skedd dock. Inga ömma axlar efter hängande pitebor eller uppskrapade knän.
          Gårdagen däremot var full av traumatiska händelser. Vi satte igång igen, satt och förade hemma hos Vicky i värmen. Hade sönder en stol och spillde shots över min telefon så att vi blev tvungna att skicka den på rehab. Sen cyklade vi ner till stan och Lingon, där vi blev leggade (fail), så vi surade vidare och hittade en jättefin gulmålad cykel som knappt fungerade.
          Kvällen fortsatt med tequila och folk på Alexander, mat på Max och patetiskt utanför-häng på Lingon. Innan vi skildes så satte vi oss på bryggan, åt choklad, tittade på stjärnorna och skrattade.
På vägen hem kackade min snodda, fina gula cykel ihop och jag blev tvungen att gå. Då var klockan runt tre.
          Det kallar jag karma.

Idag har jag sovit och gjort ingenting. Sett på Bones, typ.

För övrigt så:
          ...är det nu bara ELVA dagar till min efterlängtade artonårsdag.
          ...börjar Premier League om endast SEX dagar. Aldrig har en ligastart varit så efterlängtad. Pool vinner rubbet.
          ...åker jag till LONDON om TVÅ dagar!
          ...är morgondagen kanske sista gången jag träffar Susanna på ett år, då hon drar till USA på fredag. Jag kan komma att fälla en tår. Eller två.

/H.


RSS 2.0