Lov = inte skola = sjuk, as in "host, host"

Om det hade funnits en gud hade den inte tyckt om mig. Den hade nog känt för mig som jag känner för Andreas-fucking-Carlsson. Älskar att hata, liksom. För nu är det såhär att sedan förra sommarlovet har jag varit bra jävla förkyld/sjuk varje. Jävla. Lov. Så jävla less på det. Min hals håller på att döda mig och hostan håller mig vaken om nätterna, då jag vill ta igen all den sömn jag förlorar av att gå till skolhelvetet.
          Men nej. Icke då. Host-fucking-host.
          Böööööööh. Dagen idag har varit seg. Skulle åkt till Stockholm och träffat norrlänningarna, men trassel trassel. Nu ska jag dit på lördag och parta jävel. Har för fan köpt mig ett par skitsnygga skor jag knappt kan gå i och en klänning som liknar Stinas litegrann (heh heh) till denna veckan, så tamejfan att de ska användas.

Måste också bara uppmärksamma den totala glädje jag upplevde i söndags. Jag fick mitt Pool tillbaka med 2-0 mot United i sista minuten. Jag grät. Seriöst. Jag var så jävla lycklig. Sedan gjorde det ju inte saken värre att Zlatan gick och bombade in ett mål och gjorde ett till.
          Jag älskar fotboll. Vi hade det tufft där ett tag, men nu har vi ett ömsesidigt kärleksfullt förhållande igen. Puss.


Zlatans mål. Kanon.


Pools andra mål. Eufori.

Ahja, nu ska jag ut och gåp en sväng. Ses. Hej.

/H.

Ge mig mitt Liverpool tillbaka!

Helvetes jävla fitta, också. Har aldrig sett dem spela en sådan bedrövlig match förut. Faaaaaaaaan. Fan fan fan. Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! Fan.

Drömde för övrigt två intressanta drömmar inatt. Jag tror definitivt att de hade att göra med varandra och jag tror definitivt att de speglar verkligheten. Heh heh.

Nej, nu ska jag gå och slå hål i en dörr, sparka ner en unge, äta, duscha och sen dra ner på stan. See ya.

/H.

Blåa ben och knappar i fickan.

Ja, satan vad misshandlade ben jag har. Stora lila blåmärken, mindre bruna blåmärken, stora röda skrapsår och mindre skärsår. Blåsor på fötter och ärr på knäna. Måste lära mig att stå på benen på fyllan. Lär sluta illa annars.
          Igår var min och Vickys "individuella studiedag", som hon så finurligt kallade den. Stina kallade oss skolkare, men det finns alltid fler sidor av en sak. Blev iaf klar med de saker jag skulle lämna in idag, sen kan man väl ifrågasätta kvaliten, men det orkar jag tamejfan inte med.
          Alla nackdelar till trots, så förde pluggdagen något gott med sig ändå - ny musik. Nu är mitt iTunes fullt av Led Zeppelin, Muse, Hockey, Dirty Pretty Things, The Magnetic Fields och Arctic Monkeys, bland andra. Även Roxy Music, Whitesnake och Ozzy fick plats där någonstans. 
          Smakprov från Hockey.



Idag har jag, till skillnad från igår, gjort mycket lite. Skola, träna, äta, se Idol och nu blir det väl någon film och sedan sova. Imorrn ska jag och Vicky på bio, får se vad det blir. 
          Nej, jag ville bara titta in och se om någon hade märkt att jag inte hade skrivit på ett tag. Nu ska jag lämna plats åt antingen "Trollkarlen från Oz" eller "Borta med vinden". Vi ses. Hej.

/H.


Förresten..

Imorgon är det ödesmatch på Parken mot Danmark. Jag tror fortfarande inte att vi går till VM, och jag har förlustkänsla inför morgondagen, tyvärr. Fast man vet ju aldrig med fotboll. Å ena sidan så har Sverige ett för trögt lag. Men å andra sidan så har vi de här killarna:





Love. Nuså, film o sova. Hej.

/H.

Inget speciellt egentligen.

Yes, dryg-Karro åkte i Idol ikväll. Jävligt skönt och Idol steg lite i mina ögon igen, trots att Andreas höjde sin ribba där bakom jurybåset för 16-åriga tjejer. Äckelfan alltså. Hatar honom. Han ligger på Megan Fox-listan. Tillsammans med USA och Brolle Jr.
          Jamen då blire att pimpla vin ensam framför tvn hos Stina imorrn, innan hon och Vicky kommer hem, från en fest jag inte är bjuden på, så att vi kan dra ut och fixa karatefyllor.

Jag hade faktiskt inte så mkt att säga idag. Största anledningen till att jag skrev var att jag ville tipsa om en skön låt med Roxy Music.



Observera att det bra i låten inte riktigt sätter igång förns kring 1.24. Nu ska jag vältra mig i Liverpool- och Buffynostalgi. Hade gött hej.

/H.

Hallåja.

Måndag. Puss på den.
          Nej, men om jag ska vara ärlig har just denna måndag varit helt okej, om inte ännu bättre. Började tjugo över tio, hade religionprov om judendomen - skitlätt! Läste igenom kapitlet igår en gång och jag tror jag ace'ade provet. Men vi får se, vi får se. Sen skulle vi ha drama trodde vi, men nejdå - läraren var fortfarande sjuk och vi fick sluta. Jäj! Sen blev det konditionsträning med Nicole på F&S och det gick helt okej. Sen har jag iofs för högt GB-värde idag igen, men jag har ju tränat hårdare än vad jag ska egentligen, så jag hoppas det går jämt upp.
          Har ju för i helvete slutat med bröd och pasta - bara det är helt jävla otroligt.
          Men för er som undrar - GI-livsstilen funkar bra än så länge. Har inte tröttnat på ägg än och känner inte så stort sug efter varken bröd eller socker. Jäj för mäj.

Ni kan inte gissa vad jag gör just nu? Ledtråd? Tänk vardagsmorgnar på nittiotalet! Inte? Well, look at this:



Ack, min barndom har gått mig förbi. Måste hålla kvar. Lite längre.

/H.

Hat + promenad i höstkylan = ok.

Okej, jag hatar inte allt. Jag älskar min pappa. Han är så söt. Och min mamma, som lagar all min GI-mat åt mig. Bästa föräldrarna ever. <3

Nu plugg och sömn. Hejs.

/H.


Hat.

Jag hatar fotboll. Och Idol. Och mat. Och skolan. Och religion. Och böcker. Och min dator. Och internet. Och regnet. Och mitt hår. Och mens. Och söndagar. Och måndagar. Och hösten. Och..ja, vad fan som helst mer man kan komma på egentligen.
          Liverpool förlorade för att dom är dumma i huvudet. Jon och Rasmus åkte ur Idol för att svenska folket och juryn är dumma i huvudet. Det finns gömda jävla kolhydrater i all mat och det är väl någon person som är riktigt dum i huvudet som har hett i skiten där också. Skolan gör mig dum i huvudet. Religion är till för folk som inte kan tänka själva - och är dumma i huvudet. Jag kan inte läsa tre böcker samtidigt, jag är alldeles för dum i huvudet för det. Mitt internet är segt för att min dator är dum i huvudet. Regn är bara dumt, likaså är mitt hår och det sitter ju på mitt huvud. Mens får man bara huvudvärk av, oavsett om man är dum eller inte. Söndagar och måndagar är det någon person som är dödum i huvudet som har hittat på och lagt i slutet/början av veckan. Och hösten är bara kall och blöt och dum huvudet. 

 Närå, skojade bara. Är skitglad. Ska ut och sparka på småbarn i solskenet nu. Nej juste, det regnar..

/H.

RSS 2.0