When I gave a shit.

Jag kom nyss på mig själv med att tänka på en sak. Jag har inte tagit ett kort på mig själv (nykter) sedan jag gick i nian. De nyaste korten jag har på mig själv är från fyllor och andras kameror. Jag vet inte om det är ett bevis på att jag har vuxit upp eller om jag bara helt har slutat bry mig om hur jag ser ut. Båda alternativen är ganska sorgliga. Jag är som Peter Pan, jag vill inte växa upp. Så jag ska väcka liv i den gamla fjortistrenden.
          Inte just nu dock. Tänkte däremot visa hur jag såg ut back then.







This is amusing, let me tell you. Jag älskar min emofas. Den är adorable. Kanske ska hoppa på det tåget igen. Två kajalpennor om dagen och lite rosa ögonskugga. Vad mysigt.
          Nej, nog skämtat om mitt förflutna, nu tittar vi framåt. Mot imorgon då vi ska träffa SUSANNA <3 och slingra oss ur en knepig situation vad gäller en engelskauppgift som skulle lämnats in förra veckan. YEIJ. Hej.

/H.

Musik i mitt huvud.

Just nu har jag ett par låtar som jag inte kan slå ur huvudet. Skitbra låtar. Lyssna på dem. Här.

The Kooks - I want you



Och här.

Miss Li - I'm proud I'm not a proud american.



/H.

En dag för såväl sorg som glädje.

Sorg för att Liverpool inte gick vidare i Champions League igår.
Glädje för att Barcelona gjorde det.
Sorg för att jag inte har några rena kläder.
Glädje för att Susanna har kommit hem till Sverige.
Sorg för att det fortfarande är november.
Glädje för att det snart är december.
Sorg för att Tallin-resan blev flyttad till veckan efter vi skulle ha åkt.
Glädje för att det inte spelar någon roll för mig.
Sorg för att det regnar.
Glädje för att jag fick MVG på mina mediekommunikationsuppgifter.
Sorg för att jag inte har några pengar.
Glädje för att..nej det fanns visst inget mer att vara glad över idag.

/H.

Årets julklapp!

OBS! Ingen ironi inblandad. Skall uppfattas seriöst.



Godnatt.

/H.

Happy christmas your arse I pray god it´s our last




Jag vill ha jul nu. Det räcker med skola och november för i år. Nu börjar jag på riktigt lessna, på allt möjligt. Imorse så ville inte skalet lossna från äggen jag hade kokat. Då mosade jag dem med händerna och slängde dem på golvet för att sedan springa in på toaletten och skrika och gråta i ren frustration. Över två ägg, liksom. Jag menar, nu får det fan räcka. Jävla novemberhelvete.
          Och när vi ändå är inne på förjävliga saker så måste jag nämna att Liverpool inte klarade av att vinna igår heller. 2-2 mot City. Fan.
          Och det gick åt helvete på IK-provet i fredags. Jag blev irriterad, fick lite panikångest, blev osäker och arg och sedan gav jag upp. Yeij.

Men som en kontrast till all skit så var jag och Nicole på New Moon-premiären i fredags. Den var efterlängtad och levde lyckligtvis upp till förväntningarna. Det gjorde brudarna i salongen också. Tvåhundra brudar (inklusive Nicole) som skriker rakt ut varje gång Edward dyker upp på skärmen. Alltså..nej. Någon måste ju skämmas å deras vägnar, så jag ställde upp.
          Och, just det, Susanna kommer hem på onsdag! Vi har saknat henne. Sen är det ungefär en vecka tills Nicole fyller vuxen och knappt två tills det bär iväg till Malmö. Det är ju snart slut på helvetesnovember ändå.
          Sedan kan jag meddela att jag hittills gått ner sex kilo. Inte illa för någon som aldrig gått ner i vikt i hela sitt liv.

Det var det. Nu ska jag göra annat.

/H.


Två månader och en dag.

Om exakt FEMTIONIO dagar kommer jag att befinna mig här:



CAMP NOU. Yaysis, hörrni. Inte länge kvar alls. Eller jo. Men ändå.

/H.

Älskade Johnny.

Absolut den bästa låten för tillfället. Helt brilliant i sin enkelhet. Cashilicious.



Calle var för övrigt grrreat idag. Tove med. Och faktiskt Mariette. Även om jag har sjukt svårt för henne av någon anledning. Måste vara den släpande och monotona rösten när hon pratar. Hon låter så jävla pretantiös så jag får slaganfall.
          Men iaf, schysst program idag. Med ett undantag: Andreas Carlsson. Idol är ett schysst program in general. Med ett ständigt undantag: Andreas Carlsson. Honom hatar vi på.



/H.

Min lilla ponnyhääääst.

Ja, vad ska man säga. Pool klarade inte av att vinna igår, jag glömde en tröja så jag kunde inte träna idag och nu är jag jättehungrig eftersom det var äckelfisk i skolan. Jag brukar inte tycka att fisken är så farlig, men när jag inte kan äta potatis till och måste skrapa bort paneringen, då är det inte så jävla roligt eller.
          Ser alltså fram emot middag.
          Sitter för tillfället och laddar ett Gossip girl-avsnitt, samtidigt som jag letar efter roliga saker på youtube. Och kolla vad jag hittade! Nostalgi gånger jag vet inte vad.



Alltså, nittiotalets barnprogram var så överlägsna dagens, så att det är skrämmande. Aff.

/H.

Sjukanmäld.

Jag gick i skolan i en hel vecka med irriterande hosta som höll mig vaken om nätterna. Idag är jag hemma från skolan på grund av huvudvärk, inbillat illamående, religionsprov och den mest värdelösa kursen någonsin - drama. Kan faktiskt ha haft lite feber imorse, men det kan också ha berott på dåligt med sömn, då jag låg uppe halva natten och hade panikångest över diverse saker. Bland annat religionnärvaron(frånvaron). Så dum är jag.
          Äh, skitsamma. Livet är så mycket mer än skola, betyg, arbete och pengar. Det är erfarenheter och nöjen och relationer och occasionally skit och död också, men det kommer man nog inte undan även om man skaffar sig en bra utbildning och ett bra jobb. Just my opinion. Tror nog att mamma skulle tycka något helt annat dock.

Har spenderat min förmiddag framför tvn, tittandes på bra filmer. 500 days of Summer såg jag klart alldeles nyss. Bra, realistisk film. Inget jävla krimskrams och snuttinuttigheter. Rakt på sak, pang boom, in your face. Bra. Sen såg jag He's just not that into you med Stina i förrgår och den börjar bra, pang boom och sådär. Men sedan slutar den som vilken romcom som helst. Fast jag måste väl erkänna att den var rätt söt.

Igår var jag och min käre far på fotboll på Stadion. Sista allsvenska kvalmatchen mellan Djurgården och Assyriska. Assyriska vann sin hemmamatch med 2-0. Vi åkte dit med väldigt låga förväntningar.
          Men så tar de och vinner med tre noll i förlängningen. Helvetes helvete så jävla skönt! Djurgården i allsvenskan 2010. Sköna scener när fansen stormade in på planen efter matchen. Sen att de pucklade på assyriskaspelare var väl inte så jävla smart. Duktiga idioter.



Ikväll har Liverpool och Rafa chansen att få tillbaka mitt förtroende igen. Om de förlorar mot Birmingham så vet jag inte vad jag gör. Eller jo, jag begär Rafas avgång. Sen får vi se.

Nu ska jag ta mig en promenad/joggingrunda i Ulleråker. Vi ses.

/H.


Nej, men skit i det då.

Nu är jag så arg så att jag vill gå ut och leta upp på små barn, få dem att börja gråta för att sedan lyfta upp dem i bara håret och sedan slänga dem i marken till de dör. Jag vill sparka av knäskålarna på folk. Jag vill mosa huvuden mot asfalt och sticka pennor i ögonen på folk. Jag vill åsamka smärta.

PS. Jag är psykopatisk och har lite lite damp. DS

Summering av dagen: Djurgården åker ner i Superettan, Liverpool åker ur Champions League och tar kanske Barca med sig. 
          Jag hoppas att alla dör imorgon. Jag vill det. Seriöst, kan inte jehovas komma och säga att imorrn dör vi allihopa och så gör vi bara det, för en gångs skull.

Fitta.


/H.

Jävla jävla jävla.



Sluta vara så dåliga och VINN NU DÅ FÖR I HELVETE.

I wanna fuck Chuck.

Jooorda. Här är fyra (av många) anledningar till att Chuck Bass är den klart sexigaste människan på tv just nu.

1.



2.



3.



4. Och så såklart den här scenen som jag kan se om och om igen hur många gånger som helst.

Nu är det säng som gäller. Hej.

/H.




Lite ångest sådär.

Ja, det gäller väl mest för i lördags, min utekväll i hufvudstaden. Blev riktigt jävla dräggfull och avslutade kvällen med en klack. Den andra hade vi dragit loss och kastat åt helvete. Fråga mig inte varför. Mina fina skor.. Rest in peace.
          Nej, den kvällen är det nog bäst att lägga bakom sig, och det är precis vad jag ska göra genom att parta jävel på fredag också. Bästa idén ever. Ska då ut med Vicky och Stina här i stan. Ska hålla tillbaka lite på spriten där då, tänkte jag.
          Lördagen sög också i fotbollsväg. Rafa fucking Benitez verkar ha stora jävla problem med mitt älskade lag just nu, som förlorade med 3-1 mot Fulham. Barca fick också bara oavgjort mot Osasuna. Surt. Imorgon är det dock Champions League-time och om Pool förlorar mot Lyon är jag beredd att börja önska bort Rafa.

Idag har jag varit väldigt trött, så det har blivit mycket tv-tittande och faktiskt lite yoga med Stina och Vicky. Nu blire lite youtube, sen hostmedicin och säng. Så, tja.

/H.


RSS 2.0