Got to change my lifestyle.

Tjo. 
Oj, så länge sedan det var nu. Jag är sjukt lat. Jag har inte gjort annat än kolla på Gilmore Girls och äta vaniljyoghurt i flera veckor nu, så jag har numera konstant huvudvärk, inget socialt liv (som om jag någonsin haft det) och jag är smällfet. 
Jag måste förändra mina dagsvanor. I soo måste.
Idag är det tisdag. Igår var det måndag. Igår var jag på fotboll med pappa på Stadion. Jag älskar stadion. Jag skulle kunna slå upp ett tält och bosätta mej på stadion. Djurgården spelade inte så jävla underbart dock, de fick bara 0-0 mot GAIS. Just det, GAIS. 
Ahja, de har en ny chans att återfå mitt förtroende på torsdag, mot AIK. Om de förlorar mot AIK blir jag nästan tvungen att svälja en glödlampa.
Men okej, let's återgå till idag. Tisdag. Plugg. En massa, till stor del svenskaplugg. Känns ganska stressigt, eftersom v ska redovisa muntligt och jag har absolut ingen aning om vad jag ska prata om. Allvarligt. Som sagt, känns stressigt 

Sitter nu och väntar på matten som börjar om exakt 8 minuter. Tiden fram till dess spenderar jag med att lyssna på podcaster från Äntligen Morgon med Adam, Gry. Anders och Schulio. Sistnämnda är som vanligt hilariously dryg. Love him.

Måste dra nu. Ses.

/H.




RSS 2.0