What to do?

Tja. Mor och far håller för tillfället till ute i stugan, så har lite ff här, jag. Och det går vilt till kan jag lova - kladdkaka, cola och Bones. Kommer inte må för bra imorrn, alltså..

Nej men seriously, jävligt skönt att bara ta det lugnt utan att vara asbakis och helt utslagen. Ska ut till stugan imorrn antagligen och sen är det frågan om jag blir hemma och letar efter partajsing och folk, eller om jag följer mor och far på bilsemester i södra Sverige. Pallar inte stanna hemma och inte göra någonting, för då hänger jag hellre med m&f, men å andra sidan vill jag vara hemma och träffa folk, eftersom jag sen ska till London och sen är det typ skola (uschuschuschuschuschusch).
          Dilemma.
          Help me?

/H.

Music when the lights go out.

Tänkte gå och lägga mig, men ville dela med mig av musik som jag anser att alla borde lyssna på först. Har blivit endel svenskat nu på sistone, och så ska ni få höra en youtubesnubbe som har pipa.
          Bäst just nu är:

x Vår sista dans - Melissa Horn
x Med socker på - Navid Modiri och Gudarna
x Svenska ensamheten - Navid Modiri och Gudarna
x 3am - Eminem
x Who's loving you - Jackson 5
x Paper planes - MIA
x Shiller - Ratatat
x Wildcat - Ratatat
x Somewhere else - Razorlight
x Music when the lights go out - The Libertines/Pete
x Can't stand me now - The Libertines

Lite smågammal musik, men nyupptäckt av moí. Sen har vi den här snubben dårå. Jävla duktig. Hatar honom. Men bör lyssnas på ändå. Lite tunn röst, men gillart ändå. OBS. Minspelet är inte attraktivt, så att säga.



Well well, ska väl ta och komma i säng. Se lite Bones, som Nicole gav mig värsta piken om idag. Som om hela mitt liv skulle cirkulera runt att kolla på Bones, fotboll och youtube-klipp. Pfff.

/H.

Två-dagars-bakfylla.

Usch, nu har jag knarkat youtube alldeles för mycket på sista tiden. Har en lång jävla lista av alla möjliga slags klipp på favoriter nu. Allt från Eminem och Liverpool till småkillar som sjunger onaturligt bra och parodier på High School Musical. Och covers. Jag skrev ju tidigare om att om man sökte på live lounge så kunde man hitta mycket intressanta covers. Så jag lydde mitt eget råd och hittade det här:



Häftig cover. Kan inte sluta lyssna på den.

Ahja, some updates maybe? Var till Ön i tisdags med Nicole och hennes compañera Anna. Blev ganska packad, träffade mycket folk och hade jävligt kul. Träffade Simon som växt flera meter och som jag inte har sett på år och jag träffade inte Dennis som jag hade tjatat dit.
          Nicole försöker få det till att jag var mer packad än vad jag var och påstår att jag gjorde saker som jag inte gjorde. Eller som jag tror att jag inte gjorde iaf. Fast jag var nog rätt packad ändå, för jag var äckligt mycket bakis igår och jag känner mig fortfarande inte i form, alltså.
          Kan ju iofs bero på att jag har vart nere på stan i omkring nio timmar i sträck idag. Träffat Susanna och så fikade vi med Nicole, sen käkade jag och Nicole och sen kom Stina på blixtbesök med sin kusin och sen anslöt Susanna igen och sen satt vi och snackade skit hur länge som helst och sen gick vi och åt igen på Max och sen skildes vi åt och åkte hem och nu är jag hemma.
          Och ja juste, jag har tappat en femhundring.
          Yes, jag är sämst i hela världen. Hata mig, det gör jag.

/H.

Words cannot desribe this kind of childish happiness.

Detta är väl första gången i mitt liv jag sitter och kollar på tv i tre timmar där det talas 95% spanska/katalanska.
Ahja, nu är Zlatan klar och jag kan inte låta bli att drömma mig bort och vara sådär naivt superoptimistisk som de flesta svenskar är just nu. Man ska väl kanske vänta tills ligan startar innan man hoppar två meter upp i luften och sjunger "olé olé", men på något sätt, någonstans, vet jag att det kommer att bli succé.



Imorrn är det Hedesunda och Ön som gäller för min del. Har bara rester från förra ön att dricka än så länge, men ska försöka sno med mig något imorrnbitti. Bara mamma lämnar lägenheten för någon halvtimme, sådär.
          Ska försöka ta mig ner på stan och inhandla ett linne eller något som jag kan ha på mig också, eftersom alla - ALLA - mina kläder ligger i tvätten och luktar fantastiskt äckligt.
          Nej, ska väl försöka lägga mig relativt tidigt, så jag hinner med morgondagen. Tänkte sätta igång lite Bones och äntligen försöka smaka på Marabous Sommar-choklad med frystorkade jordgubbar i. Den har legat här och stirrat på mig i en och en halv dag, men jag har vart för skeptisk än så länge. Men nu jävlar.
          Kommer hem på onsdag, ses då. Godnatt.

/H.

Tillbaka i Sverige.

Har ju varit i Norrland i en vecka. Inte fan pratar de svenska däruppe eller?

Älskar att bo hos Gunnarssons. Mysigare hus och familj och hundar får man leta efter. Jag tror fan jag t o m sover bättre där än här hemma. Sen är det massa mat, massa fika, massa te, massa folk och massa kul och äventyr. Denna gången var inget undantag. 

Vi letade upp ett spökhus
som vi besökte två ggr. Det var mycket läskigt. Jag gömde mig i Amandas luva och nynnade konstant i tjugo minuter.
          Vi hade picknick på idrottshallstaket två ggr. Första gången med te och bullar och den andra med vattenpipa och polisjakt. Mmm, fick springa som galningar och sedan gömma oss i buskarna. Efter detta förstår vi varför folk begår brott. Det är kul att bli jagad av polisen!
          Vi badade två ggr. Det var kallt, men skönt. Höll på att drunkna där ett tag för att jag skrattade så mycket, men jag klarade mig.
          Vi såg på Bones typ många ggr. Och åt godis och drack te. Massor av te. Huvudord: Te.
          Vi åkte till Lycksele på 50-årsfest. På vägen dit åkte vi igenom Västerås och Hälsingborg. Det var mycket udda och förvirrande.

Det var en jättekul vecka med min bästis. Om tre år firar vi tjugoårsjubileum. Det är inte illa för två brudar som inte bott på samma ort på tio år. Go us!

Tänkte avsluta med en tease av min och Amandas musiksmak vid unga år. Lyssna och njut.



Nu känner jag mig redo för sängen. Vi hörs av imorrn. Godnatt.

/H.

Då ska vi alla lära oss katalanska.

Jag har följt utvecklingen via internet på min mobiltelefon eftersom jag har varit på resande fot. Räkningen lär bli rätt hög denna månad, men det är fan värt det. Zlatan i Barca är värt alla pengar i världen.
          Och uppenbarligen är jag inte den enda som tycker så. Pep, Laporta och jag har samma genialiska sinne för ren och skär fotbollstalang och vad den är värd.
          Nu ska Zlatan, jag och alla Sveriges invånare lära oss katalanska. Kan bli kul, se bara exemplet nedan.



Skulle alldeles nyss försöka mig på en översättning från svenska till katalanska av meningen:
Ronaldo är en äcklig liten portugis.

Detta översattes till:
Ronaldo és una mica desagradable portuguès.

Detta i sin tur översattes till:
Ronaldo är en lite obehaglig portugisiska.

Kommentarer överflödiga. Låt oss bara skratta och konstatera att katalanska är världens bästa språk.

/H.


Snälla, snälla, snälla.

Låt det vara sant denna gången. Tänk bara El Clásico i november.. C-ron, Kaká, Benzema VS Xavi, Iniesta, Messi..och Zlatan. Fotbollsorgasm.



/H.

Nu måste jag sova, men först:

Jamenjuste! Glömt berätta om betygen som jag änteliiigen fick häromdagen. Frågar du mig så är jag jävligt nöjd. T o m glatt överraskad.

Engelska B: MVG (här är jag lite förvirrad..men jag klagar definitivt inte)
Fotografisk bild A: VG
Historia A: VG
Idrott & hälsa A: G
Matematik B: VG
Mediekommunikation A: G (vad är det för jävla ämne? ni hör ju själva..mediekommunikation..)
Samhällskunskap B : MVG
Europakunskap B : MVG
Textkommunikation A: MVG

Fyra MVG'n kanske inte är så imponerande, men jag tänker ändå låta det stiga mig åt huvudet och ha det som ursäkt när jag påstår att jag är förmer än alla andra.
          MOHAHAHAHAHAHAHAHHA.

/H.

Snörvel.

Jag är förresten på bättringsvägen nu. Med förkylningen, alltså. Just nu är det bara tonvis slem och snor som skiljer mig från den friska befolkningen. Officiellt är jag frisk i alla fall, annars hade jag inte fått åka till Nicole och Ön imorrn för mamma.
          Har i stort sett inte gjort något på en vecka, så ska bli skönt med jämnårigt sällskap och lite action, om man så säger. Hedesunda imorrn, Harry Potter med Susanna på onsdag och troligtvis Nordmaling till helgen. Grrrreat.

Idag var jag in tillstan och spejsade omkring ett tag, utan mål. Tillslut blev jag rastlös och spenderade därför tvåhundra kronor på en bok. Men inte vilken bok som helst. "Skynda att älska" av den oumbärlige Alex Schulman.
          Läste ut den på några timmar. Riktigt bra. Schulio kan det där med ord och hur man komponerar dem på bästa möjliga sätt. Sedan är själva historian hjärtskärande också. Jag menar, när Alex föddes var hans farsa 60 år. Det är helt galet. Och sorgligt. Läs den!



Nu ska jag gå och sova. Imorrn är det röj, måste orka. Godnatt.

/H.

The Wrong Kind Of Red, Owen.

I största allmänhet skiter väl jag i Micheal Owen. Okej, han gjorde bra saker för Pool. Han är född och uppväxt i Pool. För det förtjänade han respekt. Sedan drog han och det är väl hans sak liksom, jag bryr mig inte om var han spelar.
          Med ett undantag. 

Det är hans misstag att göra, men hans själ kommer att bli fördärvad och he'll walk alone for the rest of his life.
          Sådeså.



Traitor.

/H.

Smittorisk. Fortfarande.

Orkar inte skriva långt. Klockan är tolv och jag är sjuk. Fortfarande. Ungefär lika sjuk också. Snacka om tröttsamt. Ahja, uppdateringar.
          Jag har nu varit sjuk i tolv dagar så jag har fått penicillin (för övrigt ett ord jag inte har en aning om hur det stavas, så ni får ursäkta mig) och nu börjar det väl sakta gå åt rätt håll igen.
          I fredags slutade mitt värdelösa sommarjobb som, tack gode..vemsomhelst som faktiskt existerar, bara var för en vecka. Samma dag gick jag ut och käkade med Sussi och Vicky. Efter lite vodka och en cider fick jag världens feber och huvudvärk, så I called it a night.
          Lördagen skulle jag åka till Söderfors och båtfesten. Det gick..sådär. Pappa skulle skjutsa mig, men utanför Storvreta kackade bilen ihop, bara sådär, och en taxi fick köra mig till närmaste tågstation (Storvreta) där jag kunde ta Upptåget till Tierp. Missade halv sex-tåget med en kvart och halv sju-tåget var inställt, så lilla Hannah fick snällt ta och sätta sig och vänta i två timmar på tåget. I Storvreta. I mitt totala och min hjärtskärande ensamhet knäppte jag några cider och förade för mig själv.
          Vilket i stort sett bara ledde till ännu en omgång feber/huvudvärk som varade nästan hela kvällen/natten. Annars var det rätt trevligt. Kul att se folk man inte träffat på år. Även om vissa (majoriteten) hälsar på en som om man kanske träffat varandra två-tre ggr förrut, när man i själva verket har gått i samma klass i åtta år.
          Men pfff, åtta år är väl ingenting. Nada.

I måndags träffade jag Nicolito över in fika, men sedan dess har jag knappt varit utanför dörren. Nu är jag riktigt less på att vara sjuk. Att jag alltid ska bli svinsjuk på loven? Inte under terminen? Vilket jävla skämt.
          Ahja, nästa vecka blir det förmodligen mer rörelse. Ska försöka ta mig ner till Hedesunda och Ön med Nicolito i början av veckan, sedan är det efterlängtad Harry Potter-premiär på onsdag (jag? nörd? neeeje). I slutet av veckan hoppas jag kunna bussa upp till Nordmaling och Amanda, ska kolla upp det där.

Nu, however, ska jag nog sova. Jag ger er ett klipp med unge MJ, sen drar jag täcket över öronen och drömmer mig bort från mitt eget nersnorade rum. So long, mf's.



/H.

RSS 2.0