Vad var coolast på Idol-finalen?

Ja, inte var det då Kevins musiksmak, som alltid. Eller att jag höjde medelåldern i Globen all by myself.
       Inte var det Jihdes ofattbara skämt eller att Lars inte fick gå upp och sjunga på scenen. Inte heller att de jävla ljusriggarna skymde 50 jävla % av sikten eller att årets vinnarlåt var ett riktigt lågvattenmärke. Seriöst, sämre, tristare och mer förglömlig låt har jag aldrig hört. Typ. Coolast var inte ens att jag fick se Darin, Ola och EMD live. (Sug på den, Stina!) Eller den sköna reklampausen mitt i spänningen (bra jobbat tv4, ni börjar fatta humor!).
       Utan, coolast var att, på riktigt, röra vid ett livs levande Johan Palm-fan.
       Med vitt Johan Palm-band runt huvudet och allting!

Hon skrek "JAG ÄÄLSKAR DIG, JOOHAAAN PALM!". Jag was swept up in the moment och skrek "JAG ÄÄLSKAR DIG, JOOHAAAN PALM-FAN!" och svimmade av upphetsning.



/H.

Gossip Girl,

..säsong 2, avsnitt 13.
Det är det enda jag säger. Look. Weep. Dö av ångest för att Chuck Bass bara är en karaktär i en tv-serie.



/H.


The F-word.

Ah, måste bara berätta också hur jävla bra min dag började. Vi hade matte första lektionen och i matte har jag en lärare som tycker att jag är arrogant och nonchalant. Man kan nog säga att hon inte tycker om mig, helt enkelt. Iaf, jag började rota i min väska, där jag hittade ett halsband som jag tycker jättemycket om. När jag tog upp det märkte jag att det hade gått sönder. Så jag skrek "FITTA!" ganska högt ut i klassrummet. Det blev ganska tyst, och jag tror inte att min lärare fick några speciellt högre tankar om mig.
       Jag måste verkligen försöka vänja mig av att använda det ordet i offentliga situationer.

/H.

My name is Bond, Hannah Bond.

Jag hade en dröm inatt.
       I första delen av den strulade jag med Soran Ismail på ett bord (fråga mig för fan inte) och i den andra delen vandrade jag över berg tillsammans med några andra personer i min ålder. Tillslut kom vi fram till värsta fetingvillan, där vi gick in. Sedan följde jag efter en kille in i ett vardagsrum där han började snacka med vår fosterpappa (wtf?) som visade sig vara Daniel "Bond" Craig. De pratade om hemmabiosystem.
       Alltså..? ><

/H.


Sååååååå snygga.

Jag hade bara lust. ;)



Han är så snygg. Så snygg. Så snygg. Så snygg. Så snygg. Så snygg. Så snygg.
       Sååååå snygg. Så snygg. Så. Jävla snygg. Så snygg.



Och han är så snygg. Så snygg. Så snygg. Så snygg. Så snygg. Så snygg. Så snygg.
       Sååååå snygg. Så. Jävla. Snygg. Så snygg.

/H.

MITT mitt RUM rum EKAR ekar.

Nu äntligen har den här julkänslan kommit, den som knuffar bort alla andra tankar och känslor i ens hela system. Full fokus på irriterande glitter, jävligt dålig musik, sjukt dyra inköp och enerverande glada personer. I love it! Hela veckan kommer jag att spendera på stan, handlandes julklappar för de 1000 kronorna som jag fick av min far för knappt tre timmar sedan. Ja, och så var det ju matematiken också. Måste plugga i veckan. Hårdplugga. Annars kommer jag inte ens nå upp till mitt högst betyg i matte den här terminen: G+. Fuckface, eller bajshora som jag brukar säga när jag blir lite förgrymmad och less.
       I helgen har jag packat ihop hela mitt rum, mer eller mindre. Möblerna är kvar, men grejerna är poff! Numera ekar det i mitt rum. Fan vad fort det har gått nu på slutet. Det är fan bara tolv jävla dagar tills skolan slutar och jag flyttar till Ulleråker. Angående det förresten, så har jag kommit att vänja mig vid tanken att bo där. Eller ja, vi kanske inte ska gå för långt, men det känns definitivt mer okej nu. Bara jag får måla mina väggar rosa, mitt golv turkost och mitt tak grönt så ska det nog fixa sig.

/H.




Christmas's comin'!

Första jävla december. 
       Vem kunde gissa att denna dag skulle komma så fort, eller överhuvudtaget? Med tanke på allt som hänt, allt som förändrats. Vem kunde, förra året, tänka sig att jag och Nicole skulle sitta inne på en toalett, packade, och ha fylle-deeptalk exempelvis. Helt sjukt.
       Apropå det, så var vi på partajsing i helgen och, ja, det var jävligt intressant. Things went down, if you know what I mean. Första gången jag drack sedan i somras för övrigt (!). 
       Jag hade inte speciellt mycket att säga märkte jag nu. Måste också sätta igång med svenska och matte. I'll stay in touch, ok? Ciao.
 
(Just det, With Me - Sum 41 är lätt värd att lyssna på. Den spelas i scenen där Chuck och Blair kysser varandra för första gången. Love that scene, love that song. <3)

/H.


RSS 2.0