Hahahaha.

De sju dvärgarna enligt Fiis:
   Glader, Toker, Butter, Blyger, Kloker, Trötter och Attjo.

XD XD XD

/H.

Tittar på Veronica Mars.


Jag vet.

I'm a geek, I'm a geek, I'm geeeeek. I'm a geek, I'm a geek, I'm a geee-eek. I'm a geek, I'm a geek, I'm a geeeeeek. I'm a gee-eek, I'm a GEEEEEEEEEEK!

/H.

Stugan, sol, varmt.

Varmt är det ja. Inte helt otrevligt. :)
   Har varit ganska produktiv och jobbat här ute i Östhammar, med stugan, i några dagar nu. Har precis suttit mej ner i solen efter att ha målat vindskivor och skrikit som en tok pga getingarna som bor precis ovanför vindskivorna.
   Min far verkar inte respektera min rädsla för kryp. Idag bussar han mej på getingarna och igår tvingade han ner mej i buskarna, bland alla myror/spindlar/pysslingar/foppatofflor (hurv!) för att olja in altanen. Sadist much?
   Fast han känner mej så pass bra, så han köpte mitt lugn med Häagen Dazs. ^^

I övermorgon, alltså fredag, åker jag till Amanda-Banana-A panda och agerar hinder. Vet inte när jag kommer hem igen, men blir väl borta en vecka eller ngt. Om ngn nu skulle bry sig.

Haha. Igår köpte jag Monopol som spel till mobilen. Det måste ju ha varit min bästa idé någonsin. :)
   MONOPOL <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
   Ahja, ska återgå till att inte göra någonting. Men ni får väl höra av er, alla mina jättemånga superefterhägna kompisar, om ni vill ngt! Hade så fint, tjao.

PS. Fiisi, strula inte med några fler läskiga människor medan jag är borta, keij? ^^

/H.


<3

Okej, det blev inte Stadion, eller vinst för den delen. Det blev Råsunda o fet förlust. Bleeeeh.
Nu är det dock Queer As Folk på tv och hur lovely är inte det. Jag som ääääälskar bögar. ^^



/H.

My favourite place on earth <3

Stockholms Stadion <3

Eller ja, det var kanske var att gå till överdrift. Men det är definitivt mitt favoritställe i Stockholm. ^^
Och dit ska jag idag. Yeij för mej, liksom.



Hejja Daja!

/H.


Statement!

Okej, let's reda ut detta här. Jag är ledsen för att de enda inläggen som publicerats i sommar har varit oinformativa och, ja jag är ledsen för att behöva säga det, en aning tråkiga. För att bespara vidare förhoppningar om relevanta och underhållande rapporteringar, så meddelar jag nu att det inte kommer att ske än förändring förrän sommaren är slut.
   Då lovar jag dock att berätta allt. Promise.
   Då lovar jag att berätta om alla skeva situationer jag försatt mej i på fyllan, samt historien om Hannah&Bögen.
   Promise ^^

/H.

I really am a spoiled brat!

Okej, gissa vem som är bortskämd. Igår kom far hem med en sprillans telefon. Till mej. The biggest klutz ever. Iofs sa han att den inte kostade honom en krona, men man undrar ju. Om jag hade en dotter som mej (kuslig tanke) så skulle jag nog tänka två, kanske t o m tre gånger innan jag fixar en ny, fin telefon till henne. Jag skulle låta henne ta den gamla nokian i byrålådan..
Anyway, så nu har jag telefon igen. Tyckte bara att allmänheten skulle få veta det, så att de kan sätta igång att kontakta mej sådär otroligt ofta som de brukar. Humm. Iaf, jag har samma nummer, men jag kanske inte svarar eftersom jag inte har några nummer och känner därför inte igen några nummer och därför inte vågar att svara.

Men ni kan ju försöka ändå.

/H.

Den andra på sex månader.

Okej, nu är det såhär. Jag orkar fan inte skriva ngt längre inlägg nu, kom nyss hem från Idre och har träningsvärk efter att ha ridit (!).
Yep, du hörde rätt.
Iaf, så ville jag bara meddela allmänheten att jag har tappat min telefon. Igen.
Yep, min alldeles lovely handdator.
Så om ngn, mot förmodan, skulle vilja mej ngt, så kan man ringa hem hit/skicka ett mejl/logga in på msn/skicka röksignaler/köpa walkietalkies och lägg en i min brevlåda osv.

Så, that's all. Jag återkommer om jag orkar.

/H.


P&L-resumé

Just det. Har inte berättat om Peace&Love.
Det var mycket fylla, mycket snabbmat, litelite sömn, ett väder med beslutsångest, massor av folk, massor av folk från guc varav två som såg precis likadana ut, några "puffar", många halsdukar på vift, inte mkt bra hygien, äckliga bajamajor, mkt bra musik, ändlösa köer - det var skitkul. ^^

/H.


Usch, vad sommaren går fort. Det är redan juli.

En och en halv månad kvar tills det är dags att åtegå till den vardag jag av hela mitt hjärta avskyr. Är det inte sjukt ironiskt att skolan än en gång har bestämt sig för att börja på min födelsedag. Jag menar, ojojoj, det var precis vad jag hade önskat mej.

/H.

RSS 2.0