Dancing with my se-elf.

Det är någonting med Italien som framkallar känslor och någon slags sympati. För även om de har spelat trög, fantasilös, dålig fotboll, så hade jag unnat dem seger och avancemang idag. Och jag vet inte riktigt varför.
          Danmark däremot kan dra åt helvete och hem. Förutom Agger, han är tuff.

Idag har jag vart solo hela dagen, men jag har varit mycket bra sällskap åt mig själv. Vi har pratat och solat och sjungit och lagat mat och dansat och hatat på fotbollskommentatorer. Det har varit trevligt. Men imorrn ska jag återgå till att umgås med andra människor - Vicky och Susanna. Exakt hur midsommar kommer att utveckla sig har jag ingen aning om. Men det löser sig.
          Nu ska jag se på en film och försöka somna innan halv tre, för en gångs skull. Star Trek eller A Day at the Races?

/H.


Skratt.

Jag är ju som en nörd och jag roas av nördiga saker. Här är några exempel av vad jag har roats av idag.





Sådärja. Det var roligt. Imorrn ska jag dricka vin. Det blir ännu roligare. Hejdå.

/H.

Klockan är halv två nu, men iaf.

Två gånger på en dag, du skojar? Nej. Fick som lust att få något sagt. Plus att jag inte tål att youtubeklippet i förra inlägget går ut över kanten. Sjukt störigt. Så jag tänkte om jag fyller på med inlägg så knuffar jag ner det inlägget så att det inte skymmer något annat.
          Ja, klockan är halv ett och jag har inget bättre för mig.

Min hjärna arbetar alltid som hårdast efter klockan halv tolv. Det är vid den här tiden de flesta av mina bästa idéer kommer upp till ytan. Det är vid den här tiden de flesta av mina bästa uppsatser skrivs ner på papper. Det är också vid den här tiden som insikterna börjar falla på plats. Jag vet inte om det beror på mörkret eller tystnaden eller känslan av att man är den enda i hela världen som är vaken.
          Vad som känns lite synd angående dessa insikter är att det jämt är samma insikter. Kväll efter kväll. Varje morgon är de som bortblåsta och aldrig någonsin får jag en tanke om att göra något åt dem. Det brukar vara dessa ångestfyllda insikter:

Jag har absolut ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv. Jag vet bara vad jag inte vill göra.

Satan, vad länge sedan det var jag hade sex.

Om jag fortsätter att äta som jag gör kommer jag att bli riktigt jävla fet.

Helvete, jag tror jag är kär. Dooh.

/H.

PS. Spanien vann förresten.

Ronaldo Är = Rolig Känner Jag Mig Sminkad (på afrikaans)

Jag hatar portugal. Sjukt mycket. Förvisso är inte Nordkorea mitt goseland heller, men för i helvete. Nej, nu hoppas jag att Xavi och grabbarna ger mig en anledning att le ikväll.
          Men även om det gåri helvete ikväll så måste jag säga att det är helt underbart med VM. Det är nästan skönare nu när Sverige inte är med. Man slipper den här gnagande ångesten som alltid framkallas i samband med landslagets matcher. Nej, jag längtar till finalspelet börjar. Satan i gatan.




Annars då?
          Var ute i fredags med Vicky, Nicole, Susanna och hennes amerikanska värdsyster Erin. Det var kul. Vem kunde tro att min engelska skulle funka på fyllan?
          Sedan blev det satans folksamling kring vårat bord på Ågatan. Joel, Lukas, Anne-Marit (!), Madde, Barzan, Matilda, Saffe osv. Jag blev iaf bra full. Och på lördagen var jag så bakis att jag tittade på bröllopet. Fan, vad jag inte ska gifta mig, alltså. Vilket jävla sjå. Iofs skulle ju inte mitt bröllop vara riktigt lika stort och uppmärlsammat. Men ändå.

Nej. Nu ska jag ta tag i mitt liv, lägga klart mitt valppussel, blanda chokladmousse och ladda inför Spanien-Honduras. Hej.

/H.

IDOL <3

För en vecka och tre dagar sedan tog jag studenten. Slut på barndomen, alltså. Nu är det arbetsförmedlingen, ungdomsmottagningen och körskolan som gäller.
          Eller ska vi gå och ta en öl istället?

Var bara tvungen att lägga upp detta. Idol i mitt hjärta.



/H.

RSS 2.0